PROMOȚIE !!!

Aveți apartament de vînzare ? "Lara" îl procură !

Dacă doriți să vă vindeți proprietatea, Bursa Imobiliară “Lara” este predispusă să o cumpere în termeni și condiții reciproc avantajoase în cel mai scurt timp posibil. În scopul colaborării operative, Vă rugăm să ne contactați în orice mod convenabil pentru Dvs.: • la oricare dintre numerele de tel: 022-888-888, 069-888-888, 079-888-888, • e-mail: bursa@lara.md • chat de pe site-ul nostru: www.lara.md Sunați acum !

Cîte locuințe au fost cumpărate prin intermediul Programului „Prima Casă”

24 jun 2020

  13 cereri în cadrul Programului "Prima Casă" au fost acceptate în ultima perioadă, aferent cărora urmează a fi semnate contractele de garanție.

Cîte contracte de locațiune au fost înregistrate primele luni ale anului 2020

23 jun 2020

  În perioada ianuarie – mai 2020, Serviciul Fiscal de Stat, urmare a acțiunilor întreprinse au fost găsite 1 450 persoane fizice ce dau în locațiune/chirie bunuri imobile.

În Comrat se construiește un complex sportiv

22 jun 2020

  Ion Chicu a mers la șantierul de construcție a unui complex sportiv în municipiul Comrat.

Un val uriaș virtual „face ravagii” la Seul

19 jun 2020

  O vizită la malul mării pare un vis în perioada pandemiei, cînd sînt impuse o mulțime de restricții, inclusiv legate de călătorii. În Seul, o companie a reușit să aducă oceanul chiar în mijlocul cartierului Gangman.

Reparația unor pasaje subterane din sectorul Botanica: Cînd va începe renovarea

19 jun 2020

  Lucrările de reparația a subteranelor din capitală continuă. Responsabilii de la primărie negociază cu mai mulți agenți economici, ca aceste subterane să fie reparate din contul lor. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței primăriei capitalei.

Cînd va fi încheiată reparația podului peste rîul Bîc

18 jun 2020

  Ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, a întreprins o vizită de lucru la șantierul de construcție a podului peste rîul Bîc și a pasajului peste calea ferată situat pe drumul M1.

Cum un fotograf brazilian a restabili o pădure din 2,7 milioane de copaci în 20 de ani

17 jun 2020

  Te-ai întrebat vreodată cum s-a schimbat locul în care ți-ai petrecut copilăria? S-au schimbat oare străzile familiare după cîteva decenii? Și acum imaginați-vă că loc înecat în verdeață din copilărie s-a transformat într-un peisaj gri în acei 20 de ani în care nu ați fost acolo. Asta se întîmplă din cauza tîierii pădurilor. Și iată ce a făcut un fotograf din Brazilia pentru a restabili pămîntul natal.

În Chișinău sînt mai mult de 25 de zone care trebuie îmbunătățite

16 jun 2020

  În Chișinău sînt mai mult de 25 de zone mari, care este necesar de a fi regîndite, reîmprospătate și îmbunătățite, iar cea mai mare zonă, care stă chiar în nucleul istoric al orașului, este cea de centru.

În 10 localități raioanele vor fi reparate drumurile

15 jun 2020

  10 localități din raioanele Ungheni și Nisporeni vor beneficia de drumuri reabilitate și acces la infrastructura rutieră națională, în cadrul proiectului de reconstrucție a drumului Pîrlița-Bălănești-Seliște (Coridorul 13).


© 2001-2020. Ltd «Lara». All rights reserved.