PROMOȚIE !!!

Aveți apartament de vînzare ? "Lara" îl procură !

Dacă doriți să vă vindeți proprietatea, Bursa Imobiliară “Lara” este predispusă să o cumpere în termeni și condiții reciproc avantajoase în cel mai scurt timp posibil. În scopul colaborării operative, Vă rugăm să ne contactați în orice mod convenabil pentru Dvs.: • la oricare dintre numerele de tel: 022-888-888, 069-888-888, 079-888-888, • e-mail: bursa@lara.md • chat de pe site-ul nostru: www.lara.md Sunați acum !

Mănăstirea Moldoviţa – o perlă în salba de mănăstiri a Moldovei

19 apr 2019

  Mănăstirea Moldovița este o mănăstire ortodoxă de maici, situată în comuna Vatra Moldoviței, județul Suceava (România). Mănăstirea Moldoviţa este unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din Moldova.

В Кишиневе более 100 домов не подключены к газовой сети

18 apr 2019

  Для многих семей в Кишиневе счета и долги по ведению домашнего хозяйства являются настоящим бременем. Эксперты IDIS Viitorul определили несколько решений для борьбы с энергетической бедностью и рекомендуют властям учитывать их.

Aeroportul din Singapore s-a transformat într-o grădină de Rai

17 apr 2019

  Cel mai bun aeroport din lume a creat pentru vizitatorii săi o grădină cu cinci etaje și cea mai mare cascadă de interior.

Noutăți la solicitarea extraselor din registrul bunurilor imobile

17 apr 2019

  Din 15 aprilie, două ghișee deservesc persoanele care solicită extrase din registrul bunurilor imobile. Acestea se află în cadrul Centrului Multifuncțional Chișinău 2, din str. Pușkin, 47.

De ce nu pot fi evacuate rablele lăsate pe străzile din Chișinău

16 apr 2019

  Pe străzile Capitalei sînt foarte multe autoturisme abandonate, unele dintre ele cu instalaţii GPL, care pot fi periculoase pentru trecători. 

Trebuie sau nu declarate bunurile primite prin donație sau moștenire?! Răspunsul FISC

15 apr 2019

  În data de 2 mai expiră termenul de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit de către persoanele fizice.

ONU vrea să construiască un oraș plutitor

12 apr 2019

  Cîndva, ideea de a trăi într-un oraș plutitor făcea parte din tărîmul ideilor de viitor care sînt ireale. Organizația Națiunilor Unite ar putea schimba acest lucru.

В столице ремонт дворов выполнят частные фирмы, отобранные на основе аукциона

11 apr 2019

  Примэрия муниципия Кишинев сообщила, что в текущем году будут отремонтированы 80 дворов многоэтажных домов по 400 адресам в пяти секторах столицы.

O porțiune a drumului de centură a Chișinăului va fi reparată în curînd

10 apr 2019

  O porțiune a drumului de centură a municipiului Chișinău (M2), cu o lungime de 6,55 km, va fi reparată în următorii doi ani. Porțiunea de drum se află la 10 km la vest de Chișinău și leagă drumurile M1 și R3.


© 2001-2019. Ltd «Lara». All rights reserved.