PROMOȚIE !!!

Aveți apartament de vînzare ? "Lara" îl procură !

Dacă doriți să vă vindeți proprietatea, Bursa Imobiliară “Lara” este predispusă să o cumpere în termeni și condiții reciproc avantajoase în cel mai scurt timp posibil. În scopul colaborării operative, Vă rugăm să ne contactați în orice mod convenabil pentru Dvs.: • la oricare dintre numerele de tel: 022-888-888, 069-888-888, 079-888-888, • e-mail: bursa@lara.md • chat de pe site-ul nostru: www.lara.md Sunați acum !

13 этажей под землёй — секретный советский бункер в Молдове привлекает туристов

27 sep 2019

  Всё более широкую популярность среди иностранных туристов получает некогда секретный бункер советской эпохи

ИСТОРИЧЕСКАЯ СПРАВКА: ЧТО НАХОДИЛОСЬ НА МЕСТЕ РЕСПУБЛИКАНСКОГО СТАДИОНА В КОНЦЕ XIX ВЕКА

27 sep 2019

 ИСТОРИЧЕСКАЯ  СПРАВКА:  ЧТО НАХОДИЛОСЬ  НА  МЕСТЕ  РЕСПУБЛИКАНСКОГО  СТАДИОНА  В  КОНЦЕ  XIX  ВЕКА

La Chișinău va apărea o nouă zonă de sport

26 sep 2019

  Curînd la Chișinău, datorită eforturilor comune depuse de Ministerul de Interne, PNUD și Termoelectrica va apărea un nou complex sportiv format din două piscine în aer liber – una pentru adulți cu lungimea de 25 de metri și alta pentru copii cu lungimea de 15 metri

În Moldova a fost creat Registrul de adrese

25 sep 2019

  Pentru prima dată în istoria Republicii Moldova a fost creat un sistem unic informațional automatizat, ce reprezintă Registrul de stat al unităților administrativ-teritoriale și al adreselor” (Registrul adreselor).

De ce în toate orașele mari din lume ar trebui să existe grădini pe acoperiș?

24 sep 2019

  În condițiile în care vegetația este înlocuită de clădiri impunătoare, nu e de mirare că aerul devine din ce mai irespirabil și mai poluat.

Termoelectrica призывает завершить подготовку зданий к зимнему сезону

23 sep 2019

  Осталось немного времени до начала холодного сезона, когда Termoelectrica получит запросы на подключение тепла в зданиях, подключенных к централизованной системе теплоснабжения.

Cum arată cel mai mare restaurant subacvatic din lume

20 sep 2019

  Cel mai mare restaurant subacvatic din lume - și primul de acest fel din Europa - este deschis în Norvegia și se numește ”Under” (n.r. Dedesupt).

На ремонт столичных дворов пока использовали половину выделенных денег

20 sep 2019

  В текущем году на ремонт столичных дворов было выделено около 20 млн. леев. Из них до сих пор власти использовали лишь около 11 млн. леев на ремонт тротуаров и подъездных путей во дворах жилых домов.

Капитальный ремонт проведен почти в тысяче школ Молдовы

19 sep 2019

  К началу нового учебного года в 946 начальных и средних общеобразовательных учреждениях Республики Молдова проведен или заканчивается капитальный ремонт.


© 2001-2020. Ltd «Lara». All rights reserved.