În Comrat se construiește un complex sportiv

22 June 2020
   Ion Chicu a mers la șantierul de construcție a unui complex sportiv în municipiul Comrat.
 
Complexul este amplasat pe un teren de 4 hectare și include un stadion de fotbal cu o capacitate de 5 mii de locuri, o sală acoperită pentru diverse sporturi de echipă și alte facilități.

Complexul este construit cu susținerea Guvernului Republicii Turcia care au oferit circa 10 milioane euro. Din bugetul de stat au fost alocate 8,6 milioane lei pentru racordarea complexului sportiv la rețeaua de aprovizionare cu apă și canalizare. Stadionul actual din Comrat are o vechime de aproximativ 60 de ani și nu satisface normele actuale.

Prim-ministrul a mulțumit Guvernului Turciei pentru asistența oferită Republicii Moldova în dezvoltarea infrastructurii sociale.

Autorităţile UTA Găgăuzia îşi propun ca în cadrul complexului sportiv să fie organizate antrenamente și competiţii de nivel naţional cât şi internaţional și consideră că lansarea complexului va servi drept impuls pentru dezvoltarea sporturilor în regiune și îndemn de a urma un mod sănătos de viață. Stadionul va satisface standardele Federației internaționale de fotbal FIFA.
 
sursa  noi.md
           moldpres.md

Interesting property

Sale
1 500 000 €
Sale
14 000 €
Sale
1 500 000 €

© 2001-2020. Ltd «Lara». All rights reserved.