Un val uriaș virtual „face ravagii” la Seul

19 June 2020
 O vizită la malul mării pare un vis în perioada pandemiei, cînd sînt impuse o mulțime de restricții, inclusiv legate de călătorii. În Seul, o companie a reușit să aducă oceanul chiar în mijlocul cartierului Gangman.
 
Cu ajutorul tehnologiei de ultima generație, dar și a unor ecrane uriașe, o companie specializată în crearea de operă de artă în spații publice le oferă locuitorilor senzația că privesc valurile.
 
Mai exact, este vorba despre un proiect 3D spectaculos, care le-a adus localnicilor un val uriaș, care le dă trecătorilor senzația că îi va uda din cap pînă în picioare. Intitulat „Wave” (Valul), proiectul a fost realizat în patru luni, dar reprezintă o simulare foarte realistă a unui val adevărat.

„Vrem să creem experiențe copleșitoare. Valurile adevărate sînt frumoase și dinamice, iar noi le-am ales ca subiect pentru că oferă senzația de relaxare și confort, ceea ce este foarte necesar acum”, a spus Jun Lee.
 
Acest val din oraș a provocat vii reacții printre localnici. Unii consideră că arată ca în interiorul unei mașini de spălat, alții că „arată ca o mare în carantină”. Ecranul are dimensiuni uriașe: 80 metri lungime și 20 metri lățime.
 
MARE МОРЕ
 
 
 

sursa   noi.md

 

Interesting property

Sale
98 000 €
Sale
255 000 €
Sale
260 000 €
Sale
250 €

© 2001-2020. Ltd «Lara». All rights reserved.