Sector privat, luxos. Lotul este situat langa lacul "Valea Morilor". Se afla intr-un loc pitoresc in apropierea padurii. Sectorul privat este totalmente locuibil. Situat in regiunea strazlor Nucarilor si Drumul Viilor. Este ridicata casa, in varianta alba. Teritoriul este inconjurat de arbori, un peisaj nemaipomenit si aer curat. Architectura clasica se combina, in acest caz, cu infrastructura dezvoltata. Casa este amplasată într-o zonă cu infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de supermarket-uri, parc, centre comerciale, școli, grădinițe și alte puncte de interes. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. Caracteristici de baza: - Suprafata totala a casei - 127 m2 Nivelul 1: piatră de calcar; Nivelul 2: cărămidă Brinkston; Termoizolată cu vată minerală de 10 cm. Acoperișul din Gont și lemn natural. Compartimentare comodă: Nivelul 1: - salon; - hol; - bucătărie; - 1 bloc sanitar combinat; Nivelul 2: - 3 dormitoare; - 1 bloc sanitar; - 1 balcon; Dispune de: - variantă albă; - încălzire autonomă; - geamuri termopan; - toate comunicațiile conectate. Doua locuri de parcare inchise, unul in fata casei si celalalt in spate.

TB 09.07
079888884

подробно

Трёхкомнатная квартира (+кабинет 10м2) в центре города. Есть возможность перепланировки в вариант студия + 3 спальни и кабинет. На 6 этаже из 9. Дом расположен в 400 метрах от комплекса "Мемориал" и 300 метрах от ShopingMallDova. Элитный частный сектор с частичной застройкой новостроя. Супер вид из всех окон в квартире (см. фото). Дом сдан в эксплуатацию и полностью заселен. Предложенная квартира включает в себя прихожую, три комнаты, гардеробную, тамбур, санузел, кухню, огромную лоджию (кабинет), все эти комнаты правильной конфигурации и просторные. Квартира предлагается к продаже в белом варианте. Отделочные работы и использованные стройматериалы высокого качества. Проведена вся необходимая инженерия, электрика и коммуникации. В квартире установлено автономное отопление.

TB 08.07
079888884

подробно

Spre vanzare apartament cu o camera, situat la Telecentru pe adresa miorita 3/2. Apartamentul are suprafata totala de 33 m2, situat la etajul 8 din 9. Apartamentul este spatios, luminos, a fost executata reparatie euro, este partial mobilat. Curtea casei amenajata, cu locuri de parcare si teren pentru copii. Infrastructura situarii blocului este foarte reusita, cu acces facil la transport public in orice directie a orasului. In apropierea casei: gradinita pentru copii, scoala, piata, banca, cafenele, farmacii, restaurante, statii de alimentare, Linella. Va asteptam!

TB 07.07
079888884

подробно

De vanzare apartament comfortabil, uscat, cu 3 camere in blocul situat in str. Milescu Spataru, 19! Apartament seria 135 cu suprafața totala de 69 m2. Apartamentul se afla la etajul 7 din 9. Este in stare locuibila, necesita reparatie (nu platiti pentru ideile si gusturile cuiva) Balcon si loggie. Incalzirea este centralizata. Curtea casei este amenajata, cu locuri de parcare si teren de joc pentru copii! Amplasat într-o zonă cu infrastructura foarte dezvoltată cu acces liber la transportul public în toate direcțiile orașului. Absolut totul este la indemina. In stricta apropiere gradinite pt copii, scoli, cafenele, banci, farmacii, restaurante. Poate fi achizitionat in credit ipotecar sau prin propgramul "Prima casa". Va asteptam!

TB 06.07
079888884

подробно

De vanzare apartament сu 3 camere in blocul situat in centrul Chisinaului, pe strada Grigore Vieru, 26! Apartament seria individuala cu suprafața totala de 58,2 m2, suprafata utila - 29,1 m2, bucataria - 9 m2. Apartamentul se afla la etajul 5 din 9. Una dintre camere este trecatoare. Loggia spatioasa este combinata cu bucataria. Vedere spre Circ de la geam. Apartamentul este instare foarte buna, reparatie. Este instalat boiler. Grupul sanitar este separat. Curtea casei este amenajata, cu locuri de parcare si teren de joaca pentru copii! Amplasat într-o zonă cu infrastructura foarte dezvoltată cu acces facil la transport public spre toate dirctiile orasului. Absolut totul este la indemina. In stricta apropiere La Roma Club, Apa-Canal Chisinau, scoli, gradinite, cafenele, restaurante, banci, farmacii. Poate fi achizitionat in credit ipotecar sau prin propgramul "Prima casa". Va asteptam!

TB 05.07
079888884

подробно

De vanzare apartament comfortabil, uscat, cu 2 camere in blocul situat in str. Minsk, 45! In apropierea strazii Trandafirilor si a bd. Decebal! Apartament hrusciovka cu suprafața totala de 43 m2, suprafata utila - 27 m2, bucataria - 7 m2. Apartamentul se afla la etajul 4 din 4. Este in stare locuibila, fara reparatie (nu platiti pentru ideile si gusturile cuiva) Balcon din camera mare. Incalzirea este centralizata dar este instalata incalzitor pe gaz pentru apa, deaceea chitantele pentru intretinere nu sunt mari. Geamurile dau spre curtea casei, care este amenajata, cu locuri de parcare si teren de joc pentru copii! Amplasat într-o zonă cu infrastructura foarte dezvoltată cu acces liber la transportul public în toate direcțiile orașului. Absolut totul este la indemina. In stricta apropiere parcul Valea Trandafirilo si parcul Serghei Lazo, Jambo, Elat. Deasemenea gradinite pt copii, scoli, cafenele, banci, farmacii, restaurante. Poate fi achizitionat in credit ipotecar sau prin propgramul "Prima casa". Va asteptam!

TB 04.07
079888884

подробно

De vanzare apartament comfortabil, luminos, uscat si foarte calduros in perioada de iarna, cu 2 camere in blocul situat pe strada Romana, 4/1, chiar in centrul capitalei! Suprafața totala este de 45 m2, suprafata utila - 28 m2, bucataria - 8 m2. Apartamentul se afla la etajul 12 din 21. Este in stare locuibila, reparatie cosmetica. Incalzirea este centralizata. Apartamentul este foarte calduros. Curtea casei este amenajata, cu locuri de parcare si teren de joc pentru copii! Amplasat într-o zonă cu infrastructura foarte dezvoltată cu acces liber la transportul public în toate direcțiile orașului. Absolut totul este la indemina. In stricta apropiere gradinite pt copii, scoli, cafenele, banci, farmacii, restaurante, statii de alimentare. Poate fi achizitionat in credit ipotecar sau prin propgramul "Prima casa". Va asteptam!

TB 03.07
079888884

подробно

Propunem spre vanzare apartament curat, spatios, luminos si comfortabil cu 2 camere in bloc nou situat in centrul Chisinaului! Pe bulevardul Stefan cel Mare! Vis-a-vis de magazinul Unic. Suprafata totala - 47.2 m2, locativa - 32 m2, bucataria - 9 m2. Este in stare locuibila. Geamuri termopan (toate, inclusiv balconul inchis cu termopan). Pretul include mobila! Amplasat într-o zonă cu acces liber la transportul public. In apropiere - grădiniță, școală, cafenele, farmacii, Linella. Poate fi achizitionat in credit ipotecar sau prin propgramul "Prima casa". Va asteptam!

TB 02.07
079888884

подробно

Propunem spre vanzare camera in camin familial cu comoditati proprii. Blocul din cotelet, situat in centru Chisinaului, pe strada Puskin, 53. Camera este situata in mijlocul cladirii. Suprafata totala - 29 m2, locativa - 17m2. Reparatie euro facuta recent. Camera este integral renovata, pana la cele mai mici amanunte, incepand de la jonctiunile cu peretii vecini (cablurile electrice, tehnica sanitara) si finisand cu termopane de calitate. Apartamentul este dotat cu mobila si tehnica de uz casnic. Amplasat într-o zonă cu infrastructura foarte dezvoltată cu acces liber la transportul public în toate direcțiile orașului. In apropiere - grădiniță, școală, piață alimentară, cafenele, bancă, farmacii, restaurante, stații de alimenatre. Va asteptam cu drag!

TB 01.07
079888884

подробно

Propunem spre vanzare apartament curat, spatios, luminos si comfortabil cu 2 camere in bloc nou situat in centrul Chisinaului, pe strada Alexandru Hajdeu, 110. Cinci minute distanta pana la ASEM. Un loc foarte linstit si pitoresc. Apartamentul este bilateral. Suprafata totala - 68.2 m2, locativa - 27.3 m2. Este in stare locuibila. Geamuri termopan (toate, inclusiv balconul inchis cu termopan). Doi ani in urma a fost facuta reparatia capitala a acoperisului pe toata suprafata cladirii. Pretul include mobila si tehnica de uz casnic! Este instalat sistem de incalzire autonoma!!! Amplasat într-o zonă cu acces liber la transportul public. In apropiere - grădiniță, școală, cafenele, farmacii, Linella. Poate fi achizitionat in credit ipotecar sau prin propgramul "Prima casa". Va asteptam!

TB 30.06
079888884

подробно

Интересная недвижимость

Продажа
240 000 €
Продажа
53 600 €
Продажа
260 000 €
Продажа
1 400 000 €

© 2001-2020. ООО «Lara». Все права защищены.