Proiectul de amenajare a scuarului Mezon, pe ultima sută de metri

11 noiembrie 2019
  Primăria municipiului Chișinău informează, că proiectul de amenajare a scuarului Mezon din bd. Moscova, 21, sectorul Rîșcani, se află la etapa de finalizare.
 
Inițiativa constă în reabilitarea spațiilor verzi și a aleilor pietonale, instalarea iluminatului public și a mobilierului urban. De asemenea, în zonă este prevăzut loc de joacă pentru copii și un teren de fitness.

La data curentă, lucrările privind amenajarea spațiului public de referință sînt realizate în volum de 90%, fiind amenajate în landșaft zonele verzi; cele 4 alei pietonale au fost pavate (pe o suprafață de cca 4000 metri pătrați), iluminatul public pietonal este funcțional, sînt amplasate bănci și coșuri de gunoi. De asemenea sînt instalate terenul de joacă pentru copii și respectiv, cel de sport (fitness).

În prezent, în scuarul Mezon se fac ultimele retușuri vizavi de amenajarea spațiului public.
 
E de menționat că în anul 2019, pentru realizarea proiectelor de amenajare a spațiilor publice din sectoarele capitalei au fost prevăzuți cîte 5 milioane de lei per sector, iar majoritatea lucrărilor au fost deja realizate.

 
 
 
 
 
sursa   noi.md

 

 

Proprietate interesantă

Dubasari, Molovato

  Dubasari

Vânzare
250 000 €
Vânzare
650 000 €
Vânzare
160 000 €
Vânzare
30 800 €

© 2001-2020. OOO «Lara». Toate drepturile rezervate.