Cel mai subțire zgîrie-nori din lume, aproape gata

08 noiembrie 2019
  Mai mulți zgîrie-nori de dimensiuni mari sînt ridicați de-a lungul străzii miliardarilor, sau așa-numitul „Billionaire Row”, din New York
 
Aici se află „Central Park Tower”, care recent a devenit cea mai înaltă clădire rezidențială din lume. La fel, se mai află „220 Central Park South”, care a bătut recorduri imobiliare atunci cînd administratorul miliardar al fondului de investiții, Ken Griffin, a plătit 238 de milioane de dolari pentru o răspîndire de apartamente. Ambele turnuri vor fi terminate în 2020.

Iar acum, aproape de finalizare este „Steinway Tower” de pe „111 West 57th Street”, care are distincția de a fi cel mai subțire zgîrie-nori din lume. Turnul de 1.428 de picioare înălțime este de 24 de ori mai înalt decît este lat și are cîte o singură reședință pe etaj.

Această clădire subțire, care a fost elaborată de JDS Development Group, Property Markets Group și Spruce Capital Partners, va primi rezidenți în vara anului 2020.
 
Primul apartament finalizat în Steinway Tower este o unitate cu trei dormitoare de 4.500 de metri pătrați, la etajul 43 – aproximativ la jumătatea drumului pînă la clădire – cu intrare proprie prin lift.
 
De asemenea, turnul de pe 111 West 57th Street are vederi simetrice ale celui mai cunoscut parc din New York, Central Park.

Sufrageria, în care încap cel puțin 10 persoane se află la capătul opus al bucătăriei.

Apartamentul are trei dormitoare, dintre care unul este cameră de studiu.

Fiecare dormitor are baia sa.

Gregg Pasquarelli, fondatorul companiei SHoP Architects, și cel care a proiectat clădirea, a declarat că obiectivul lor a fost să creeze o clădire care să fie „doar în stilul orașului New York, absolut modernă și cu gîndire avansată”.

 
 
 
 
 
sursa    http://dwgformat.ru

 

Proprietate interesantă

Vânzare
380 000 €
Vânzare
2 300 000 mdl
Vânzare
30 800 €
Vânzare
240 000 €

© 2001-2020. OOO «Lara». Toate drepturile rezervate.