Sute de blocuri din capitală vor avea contoare moderne

10 august 2018
 Peste 230 de blocuri locative din capitală vor beneficia de contoare moderne de ultima generație, de tip MULTICAL, pentru măsurarea consumului de energie termică a blocului. Lucrările au început pe 8 august și vor dura circa 6 săptămîni
 
Noile mijloace de măsurare vor asigura un grad mult mai înalt de precizie și transparență a consumurilor de energie termică, dar și o capacitate mai mare de arhivare a datelor înregistrate (orare, zilnice, lunare și anuale), iar datorită funcției de transmitere a datelor la distanță, va fi posibilă automatizarea proceselor astfel încît specialiștii companiei să poată vizualiza în orice moment informații exacte și specifice cu privire la livrările de energie termică în blocul locativ respectiv.
 
Potrivit directorului general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, modernizarea contoarelor este o acțiune prevăzută în Planul de activitate și de investiții al Termoelectrica S.A. pentru anul 2018 și vine ca o activitate de o importanță prioritară, în contextul în care termenul de exploatare a vechilor echipamente, care urmează a fi înlocuite în acest an, se ridică la 20 de ani.
 
 
 sursa  noi.md

Proprietate interesantă

Vânzare
80 000 €
Vânzare
80 000 €
Vânzare
10 500 €

© 2001-2019. OOO «Lara». Toate drepturile rezervate.