PROMOȚIE !!!

Aveți apartament de vînzare ? "Lara" îl procură !

Dacă doriți să vă vindeți proprietatea, Bursa Imobiliară “Lara” este predispusă să o cumpere în termeni și condiții reciproc avantajoase în cel mai scurt timp posibil. În scopul colaborării operative, Vă rugăm să ne contactați în orice mod convenabil pentru Dvs.: • la oricare dintre numerele de tel: 022-888-888, 069-888-888, 079-888-888, • e-mail: bursa@lara.md • chat de pe site-ul nostru: www.lara.md Sunați acum !

Ремонт проходит в 252 учебных заведениях Кишинева

02 jul 2019

  Летом в доуниверситетских учебных заведениях столицы, а также в дошкольных учреждениях проводятся текущие или капитальные ремонтные работы.

O frumusețe ireală! Locul străbătut de cel mai mare rîu subteran din lume

01 jul 2019

  Peștera Tham Khoun Xe, cunoscută și sub numele de Peștera Rîului Xe Bang Fai, se află în provincia Khammouane, Laos.

12 самых роскошных частных домов

29 jun 2019

  12 самых роскошных частных домов

Declarație: Proprietarii înșiși ar trebuie să aibă grijă de exploatarea corectă a clădirilor

28 jun 2019

  Cazuri de prăbușire a clădirilor multietajate, asemănătoare cu cea de la Otaci, ar putea avea loc și la Chișinău, unde de mai mulți ani nu au fost investite mijloace în exploatare, multe rețele se află în stare avariată, iar accidentele comunale devin tot mai frecvente, însă de funcționarea corectă a clădirilor ar trebui să aibă grijă proprietarii înșiși prin întermediul unei organizații de exploatere- Gospodăria Comunală sau Asociația locatarilor.

По инициативе муниципального совета в столице появится «образцовый квартал»

27 jun 2019

  По словам врио мэра столицы, в центре Кишинева появится «образцовый квартал».

Жителям Чокана вернули зону отдыха

26 jun 2019

 В прошлую пятницу началось обустройство сквера по проспекту Мирна чел Бэтрын, 29. Для этого с площади 0,9 га, находящейся в муниципальной собственности, было эвакуировано 54 металлических гаража 

Cele mai pitorești, dar și cele mai periculoase trasee auto

25 jun 2019

  10 dintre cele mai frumoase și mai periculoase drumuri  au fost găsite în Italia, România, SUA și în alte țări din Europa și Asia.

Noi reguli pentru obţinerea autorizaţiilor de construcţie în Chişinău

24 jun 2019

  Comisia parlamentară pentru cultură, educaţie, ştiinţă, tineret, sport şi mass-media a aprobat miercuri introducerea unui moratoriu pentru o perioadă de un an la construcţia clădirilor în municipiul Chişinău, precum şi un proiect de lege menit să sporească transparenţa în procesul de obţinere a autorizaţiilor de construire.

Google инвестирует $1 млрд в строительство доступного жилья

21 jun 2019

  Google инвестирует 1 миллиард долларов в строительство 20 тысяч доступных домов. Об этом в своей колонке на сайте компании заявил главный исполнительный директор Сундар Пичаи в среду, 19 июня.


© 2001-2019. Ltd «Lara». All rights reserved.